Skip to main content

Wij weten wat we doen en zijn daar goed in!

Founder

Paul Staehle

Paul weet als geen ander rust te creëren in alle chaos en helpt zo de teams het overzicht te behouden. Als ex-sportinstructeur heeft hij de ervaring om mensen te ondersteunen en te laten samenwerken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Founder

Tom Schutte

Tom is een energiek persoon en creatieve geest die jong en oud weet te enthousiasmeren. En door zijn jarenlange ervaring in het lesgeven, kan Tom iedereen goed instrueren en motiveren tijdens de workshop.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jij wilt weten waarom je ons moet hebben.

De GameKnights zijn gepassioneerde game fanaten en weten jong en oud om zich heen te enthousiasmeren! Door de grote kennis van (bord)spellen wordt hen vaak gevraagd wat leuke spellen zijn en daarom zijn ze begonnen met reviews op YouTube. Het was dan ook niet vreemd dat ze de vraag kregen of ze ook workshops konden geven waar deelnemers leren hoe zij met beperkte middelen een escape room kunnen bouwen.

Met de workshop ‘bouw je eigen escape room’ zijn zij wekelijks bezig met het begeleiden van verschillende groepen en zien zij de meest fantastische puzzels en raadsels voorbij komen van alle niveaus!

Meestal zijn de workshops in een school, maar af en toe proberen de deelnemers uit een bunker, een kantine of vergaderruimte te ontsnappen. De escape rooms kunnen gebouwd worden in praktisch iedere locatie, wat weer garant staat voor unieke thema’s!

 Ook eens een escape room bouwen en ontsnappen uit de kamer van een andere groep? Wij hebben er nu al zin in om je daar mee te helpen en zijn benieuwd naar wat jij in huis hebt!

 • 2000

  Paul en Tom proberen samen hun eerste mystery op te lossen, nadat zij elkaar ontmoetten tijdens de introductieweek op de Hogeschool InHolland
 • 2005

  Paul en Tom weten met succes te ontsnappen aan de klauwen van de docenten van de Hogeschool InHolland
 • 2007

  Paul nodigt Tom voor het eerst uit om een spel te spelen
 • 2013

  Het jubileum wordt uitgebreid gevierd, nadat het 100e spel samen is gespeeld
 • 2016

  De teller staat inmiddels op 137 spellen en besloten wordt iets met deze kennis te doen
 • 2017

  GameKnights wordt opgericht en gestart wordt met het delen van de spellenkennis via YouTube
 • 2018

  Nadat de GameKnights gevraagd worden om mee te denken over een workshop “Bouw je Eigen Escape Room”, wordt gestart met de ontwikkeling hiervan. Niet veel later is dit een feit en wordt gestart met de workshops.
 • 2019

  Na workshops voor leerlingen en bedrijven is er nu ook een workshop voor docenten.